fbpx

Alege siguranța!

Este esențială alegerea sistemului de securitate potrivit și aici intervenim noi, Reinforce Protect. Vom ține cont de necesitățile obiectivului vizat, ne vom adapta și în final identificăm și prezentăm cea mai bună opțiune în raport calitate/preț. Dincolo de siguranța oferită un sistem de securitate va aduce și un plus de confort. 

Servicii

Sisteme de supraveghre video

Sistemele de supraveghere video sunt cele mai versatile și flexibile sisteme din categoria sistemelor de securitate. Acestea pot fi monitorizate local, on site sau la distanță. Prin intermediul aplicației dedicate pot fi accesate și de pe telefonul mobil cu sistem de operare Android sau IOS. La orice oră pot fi accesate imagini ”live” pe locația unde este instalat sistemul.

Un sistem de securitate video complet este compus din camerele de supraveghere, înregistrator DVR, un hard disk pentru stocare și cabluri de alimentare.

  • Sirenă wireless de exterior

Sisteme de alarmă

Sistemele de alarmă sunt un set de dispozitive interconectate și sunt compuse din centrala de alarmă, senzori, sirenă protejată, acumulatori care asigură funcționarea sistemului la caderea sursei principale de alimentare, tastatură, comunicator GSM și telecomandă. Pe fir sau wireless alarmele pot fi armate și dezarmate prin telefon. 

În funcție de natura situației alarmele pot detecta, prin intermediul senzorilor, mișcare, fum, gaze sau inundații. Evenimentele din sistem e raportează pe telefonul mobil al proprietarului, oferind astfel control total asupra sistemului și a zonelor pe care le protejează.

Sisteme control acces

Atunci când vrei să limitezi accesul persoanelor într-un anumit spațiu alege unul din sistemele de control acces. O măsură de securitate care presupune managementul încuietorilor electronice. Chiar dacă sunt multe variabile toate execută aceleași funcții și răspund aceluiași control de la distanță. Accesul se poate face prin cheie, touchscreen, tastatură, cartelă, amprentă sau prin aplicația mobilă. Pot comunica cu alte dispozitive prin Bluetooth, Wi-Fi sau Z-Wave iar unele îți vor permite chiar și comunicarea vocală cu un asistent digital, cum ar fi Siri sau Goole Asisstant.

Pază umană

Securitatea obiectivelor, a bunurilor sau protecția persoanelor prin intermediul agenților de securitate. Activitatea de pază și supraveghere se desfășoară atât in spații private cât și publice. O echipă de agenți cu atitudine și multă experiență în domeniul securității vor desfășura activitatea cu respectarea conditiilor prevăzute de Legea nr. 333/2003 și HG 201/2012 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și persoanelor și a Legii nr. 295/2004 care stabilește regimul armelor de foc și munitiilor.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată

© 2019 Reinforce Protect. All Rights Reserved